Lad mig præsentere dig for mit nye 

Online kursus – Heal din relation til dig selv

ER DET NU, AT DU SKAL ÆNDRE HELE DIT FORHOLD TIL DIG SELV OG VIRKELIG BEGYNDE AT ELSKE DEN DU ER OG FØLE DIG VÆRDIFULD FRA INDERST TIL YDERST?

VIL DU HAVE GYLDEN OG FUNKLENDE VIDEN OG VISDOM FRA ENGLENE DIREKTE TIL DIG? 

Dette online kursus handler om vigtigheden af at have en stabil, tillidsfuld og kærlighedsfuld relation til dig selv. 

Med hjælp fra ærkeenglen Chamuel vil jeg dele det pureste visdom til dig, som er så vigtig for dig. Forholdet til os selv er det vigtigste forhold vi har til NOGEN. det varer hele livet, og det er her at alt udspringer fra. 

Værdien på kurset er steget eftersom jeg har taget kontakt til englene og ærkeenglen Chamuel, og de mener, at prisen bør stige. De lægger vægt på, at denne visdom er så vigtig og grundlæggende, at det kan ændre dit forhold til dig selv for altid – hvis du tager det ind. 

Derfor er prisen nu 350 kr. – som stadig er billigt. 

Min rejse 

I mange år troede jeg, at livet var noget der skulle overståes… 

Oplevelser i barndommen og ungdommen havde sat sig i nethinden som tunge skyer, der gav mig en følelse af at være underlagt andre, at være uden værdi og uden betydning. I mange år har jeg behandlet mig selv dårligt, fordi jeg ikke kendte til andet. Mine omgivelser og min familie har ikke været et særligt godt forbillede på det punkt – med al respekt og forståelse for deres situation. Jeg måtte lære mig selv at behandle mig selv godt – og det var en indre proces. 

Det hele kulminerede, da jeg i foråret 2014 blev indlagt med en depression og jeg følte mig på bunden af mit liv. I virkeligheden var det her, jeg blev sat i nul og startede mit liv helt forfra – da jeg med personalets hjælp havde fået forståelsen for, at jeg altså skal NYDE at være til, og at jeg FORTJENER det bedste, begyndte livet at lysne op. Jeg begyndte at forstå hvor VIGTIGT det er, at have et godt fundament – et stabilt og respektfuldt forhold til sig selv, hvor man giver de ting til sig selv som man har brug for, og som man ellers søger i andre. Historien om hvorfor jeg fik en depression og historien om hvilke indsigter jeg fik i min proces kan du høre på online kurset og jeg håber virkelig du vil være med ! 

Billedet her er taget i 2017

Alt hvad jeg underviser i er ud fra et ærligt og spirituelt synpunkt – dvs. at sandheden rummer viden om tidligere liv, om sjæle og det overordnede formål med vores oplevelser i vores liv.
Der er intet overfladisk her, men kun dybe indsigter at hente.
Jeg vil elske at være din coach i din unikke proces.

Du får – 

  • 5 videoer med både min visdom, min historie samt funklende visdom fra englene omkring selvkærlighed, egenværdi og egenomsorg (visdom til at ændre dit perspektiv på dig selv)
  • 1 øvelse med vejledende teori
  • 1 opfølgende skriftlig coach session på mail for at afslutte kurset 

Pris – 350 kr. 

Betales via mobilepay til 42412966 den 10. maj 2017

Tilmeld dig ved at skrive dit navn til Lovealittle@outlook.dk

Du kan også tilmelde dig herunder