Jeg tilbyder intuitiv coaching til dig, der har brug for 

  • Et løft i humør, handling, og drømme
  • Råd og afklaring på dit personlige liv
  • Motivation og inspiration til at handle og flytte dig i dit liv
  • Hjælp og omsorg til at komme hjem i dig selv og komme videre i livet
  • Besked fra dine åndelige guider til hvad du har brug for at vide
  • En hjælpende hånd til hvad end du har brug for !

Et af mine livsformål er, at hjælpe andre der hvor de er i deres udvikling.

Jeg føler det er naturligt for mig at videredele min indsigt og omsorg jeg bærer i mig. Jeg er i en proces, hvor jeg er ved at brede mine vinger ud og begynde at bruge de evner jeg har – mine intuitive evner, som jeg altid bruger i mit arbejde som coach. 

Jeg har selv været på en omfangsrig personlig rejse …

der for alvor tog sin begyndelse, da jeg var 16 år – i dag er eg 25. Jeg har haft oplevelser i mit liv, i min barndom og tidligere liv, der krævede flere års behandling og terapi. Jeg har haft en depression, blevet diagnosticeret med angst og OCD. Jeg har fået mange alternative behandlinger, og jeg har konsulteret en coach, der har hjulpet mig og givet mig inspiration og lyst til selv at arbejde med coaching.

Jeg kender til at være nede på bunden og være depressiv, være angst og have OCD med tvangstanker og tvangshandliger. Jeg kender til følelsen af ensomhed, følelsen af at være udenfor, undertrykkelse, offer-tænkning, angst for at tage imod hjælp. MEN jeg kender også følelsen af at lære af alle disse oplevelser, at begynde at se dem i et nyt perspektiv og at begynde at gøre mig fri af dem. Jeg er begyndt at betragte mine dårlige oplevelser som gaver, idet de har givet mig noget, jeg ikke ville være foruden. Jeg vil gerne give det videre til dig. 

Det, der har hjulpet mig, har været 

At gå hos en coach med overskud og omsorg, hvor jeg er blevet set som det hele menneske jeg er. Det har hjulpet mig med at få belyst de indre temaer jeg har haft brug for at kigge på og lære af. Efter mit coaching-forløb har jeg opdaget hvor vigtigt det er at have forståelse for sig selv og de processer man gennemgår og vigtigheden af at blive bevidst om sig selv. 

Jeg har fået taknemmeligheden ved livet, som jeg ellers ikke havde kendt til.  Jeg har opdaget nogle værktøjer jeg i dag bruger til at bevare mit positive livssyn og holde min vibration oppe – også når der kommer udfordringer. Disse værktøjer vil jeg rigtig gerne lære dig. 

For booking af tid skriv til mig på Lovealittle@outlook.dk eller Facebook siden

Jeg kan både tilbyde coaching via Skype/Facetime, email og fremmøde i Jelling hvor jeg bor

Priser for intuitiv coaching

Skype/Facetime/fremmøde: 

30 min – 150 kr. 

1 time – 300 kr. 

Email med 3 mails – 150 kr. 

Det ville være en ære for mig at hjælpe dig 🙂